IMG_1799

I fredags så hade vi en familje kickoff för 2015 vilket går ut på att sätta målen för oss som familj och individuellt, vad alla har att göra för att förverkliga våra mål, sina egna samt vad var och en i familjen kan hjälpa till med när det kommer till det inviduella målen. Vad var och en kan bli bättre på samt vad man har gjort bra.

Det är är kul när man blir påmind om hur mycket smarta tankar och idéer ungarna har, och hur enkelt de tänker där man själv i bland gärna krånglar till det och gör det för invecklat. Skall ta tillvara på deras enkla problemlösningar och rådfråga dem mer i framtiden.

Jag kan starkt rekommendera alla familjer att göra detta, jag tycker att de skall vara delaktiga i de stora frågorna som familjen framåt då det är både lärorikt och roligt. Tänk på att inte föra över negativa problemställningar till barnen dessa får man i sådana fall lösa själva som förälder när barnen inte är med.

Detta behöver varken vara dyrt eller avancerat i år så valde vi att ta en promenad till en pizzeria för att där på börja genomgången, vi gjorde paus för att äta oss proppmätta. Fortsättning skedde på Olearys där vi avslutade protokollet med en underskrift från alla i familjen och en garanti om att hjälpa och behandla varandra väl under året. Avslutades med bowling och shuffleboard, vi skippade den normala företags kickoff prylen att hälla i sig alkohol till kl 05.00 utan åt en dessert och var hemma runt 21.00 🙂