Född 76, fru och 2 snart vuxna barn samt bosatt i Stockholm men flyttar till Spanien.

Drog en taskig lott i genlotteriet och har reumatism, små vader och en aning för mycket gos runt magtrakten, mer än vad jag känner mig bekväm med, men vad gör det när livet går ut på att ha kul.

Älskar att resa och jobbar för att få ett liv som jag inte behöver semester ifrån, skulle till och med kunna säga att det börjar se ut som att jag kan slopa semestern nästa år.

Jag jobbar med investeringar samt driver en online business, älskar att se andra lyckas och gör vad jag kan för att hjälpa till inom de områden som jag behärskar.

Gillar att träna och kämpar mot genetiken både inom träning och kost, att ha lite mer hinder gör det bara roligare eller, tänk om allt vore enkelt skulle alla göra det.

Jag går gärna mot strömmen och det har visat sig rätt nästan varenda gång med understrykning på nästan.

Min största rädsla är att livet passerar förbi utan att jag gjort det mesta av det, livet ska vara kul, spontant, utvecklande och fullt av kärlek.

Det va lite om mig och faller jag dig inte i smaken, snälla skriv inga kommentarer eller va en jobbig människa gå bara vidare med ditt så går jag vidare med mitt.