Att jobba hemifrån eller åtminstone ha din min bas hemma är underbart men inte alltid så lätt.

Det är skönt att kunna gå upp i mjukisar och sätta igång med dagens prioriteringar.

Det är också skönt att ha alla bekvämligheter från hemmet så som musik, bra mat och obegränsat med kaffe 🙂

Vad som kan vara störande är som i mitt fall att alla är hemma, just nu är det höstlov och alla i familjen är hemma, vilket är en katastrof inte en lugn stund 😀

Bara som ett exempel nu på morgonen så skulle jag spela in ett röstmeddelande på min telefon, som på något underligt sätt helt plötsligt fått den tjänsten, trots att jag valt att inte ha någon.

I varje fall när jag sitter med inspelningen:

  1. tagning 1 min fru börjar prata hundmat med mig, röstmeddelande blev ett förvirrat ”hej du har kommit till patric, släng hundmaten”
  2. tagning 2 min fru häller upp en skål med torrisar och skakar om måttet, varav meddelandet blir ”hej du har rassel rassel rassel”
  3. tagning 3 vår hund äter torrisar, vilket leder till att jag trycker på rödlur och jag får ringa upp igen.
  4. tagning 4 alla är klara med de där jävla torrisarna och jag tänker nu, då börjar Franky (hunden) försöka gräva en handelsväg till Kina genom sin korg.

Nu kan du ju tänka att vilken idiot han är som inte flyttar på sig, ja jag håller med tanken slog mig också, har ju 2 ben och bor inte i en 1a.

Men i det stora hela tycker jag att jobba hemifrån om möjlighet finns är helt underbart, du spar tid inom alla områden och kostnaden för att jobba från ett fik när du behöver komma ifrån är betydligt mindre än ett kontor.

Så mitt svar är ett stort JA på att jobba hemifrån.