Har vart en jäktig vecka med mycket allsång och annorlunda händelser. 

Opera baren och inväntar en nätverksträff, något som ingår nuför tiden vilket både är kul och nyttigt, dessutom är de aldrig fel att vänta om jag får en kall under tiden.

En insident i kungsan slutade med att jag fick ringa 112, en stackare som var så redlös att han inte kunde ta hand om sig själv. 

Polisen tog tyvärr 1 timma på sig att dyka upp, skulle jag vilja påstå är under all kritik, visst att jag och en till stod å vaktade så killen inte skulle råka ut för något, men kom igen. 

Är ju Iåf inte polisens fel de är underbemannade och vår stat sköter de hela som de har förstånd till. 

Midsommar blev en lyckad, inte allt för solig men varm och trevlig dag/kväll. Va tvungen att ta en bild på bestyret.


Mitt lag van femkampen och vi var först i vattnet, måste erkänna att jag gick emot mina principer, att bada i Sverige är inte min grej, men vad gör man inte för laget.

Tog en liten stund med jo vid vattnet, lyssnade på vattnet och pratade lite innan läggdags, vacker som en midsommardag.

Ingen rast ingen ro, upp och slita i vikter på sats med the man, bänk mästaren, ett riktigt bra pass och jag gjorde själv mitt pb i bänk. De va självförtroendet från femkampen som satt i 😀

Får inte glömma vårt andra allsångs tillfälle för veckan. Allsång på Skansen och bergbanan upp. Innan jag talar om hur mysigt de va, måste jag också berätta att jag tycker det är oskäligt dyrt, 420 kr för 2 vuxna å 1 barn i inträde, undrar om de finns några billiga nöjen kvar i Stockholm. #ekonomiskhybris

Allsången var bra och vi fick faktiskt för en gångs skull se lite djur 🙂  Alicia som träffade kompisar från Malmö satt i publiken och va med i tv rutan vid flera tillfällen 🙂 

Gårdagen var det dags att prova ett nytt fik, som jag kanske berättat tidigare så är fik min favorit arbetsplats, denna var dessutom med vatten, båtar och god lunch, bra betyg och inte sista gången.