De som följt ett tag vet och ni nya så handlar mitt liv just nu mycket om att komma tillbaka i matchen.

Mina prioriteringar har ändrats sedan jag första gången fick känna på vad min reumatism verkligen kunde ställa till med.

Nu ligger mina prioriteringar i att:

1. Kunna gå ordentligt, ja faktiskt att göra allt i vardagen ordentligt, inklusive gå på muggen.

2. Att ta min plats i familjen igen, inte för att jag förlorat min pappa roll 😀 men allt annat som att vara med, finnas där som stöd och hjälp till mina barn samt att vara en man åt min fru har funkat ja hur säger man typ INTE.

3. Att ta tag i min business igen som fått lida massor under tiden jag vart dålig, att jobba med smärta och starka smärtstillande va betydligt svårare än jag trott. Att de håller sig flytande är bra och mer än jag kan säga om allt annat som jag tidigare gjort, men min tidsplan gick i bitar och försening i växandet är ett faktum.

Sedan 7 dagar så har kroppen sakta börjat fungera och de hinder jag har är:

1. Återfå styrka för att kunna göra vanliga vardags saker å in en förlängning komma tillbaka till gymmet.

2. Värktabletter som jag fortfarande måste ta vissa dagar skall vänjas av med, jag har inga problem att ta bort morfin preparaten men jag märker att mitt humör svänger, vilket är ett sätt för kroppen att reagera på avvänjning.

3. Att hinna med både familj, jobb och rehabilitering, kan låta som att ja ”du har fortfarande 24 Tim/dygn” stämmer och de gäller å använda dom klokt. Jag hinner mindre, inte så mycket för jag fortfarande har problem att ta mig fram och göra vissa saker, utan för att man är inte riktigt lika grym mentalt, hjärnan precis som muskler i övrigt är färsk vara, används de inte förslappas de.

4. De mentala och inse att jag inte är som förut, jag kommer bli men de tar lite tid. Jag har svårt att acceptera att jag inte är i mitt A game.

Mina mål:

1. Att ha mer kvalitets tid med familjen, inte mer tid utan som jag skrev utan mer kvalitets tid, spelar ingen roll hur mycket tid man lägger om den inte gör skillnad och den regeln gäller för alla områden i livet.

2. Jag skall tillbaka på gymmet och annan träning, komma i ännu bättre form än jag var.

3. Att halvera tidsplanen för min business, för att väga upp de jag förlorat.

Kan jag få bakslag på vägen? Garanterat, kommer jag att va beredd ? Garanterat

De som skiljer oss människor åt är inte tid, vi har alla samma tid.

Det är inte pengar för någon med mycket kan förlora allt och någon med lite kan bygga ett imperium.

De handlar inte om kunskap, de du inte vet kan du ta reda på.

DET HANDLAR OM VILJA OCH PASSION.

Puss